In veel branches

Reinigen gebeurt overal. Daarom heeft Gröninger Cleaning Systems zich nooit specifiek en bewust op bepaalde sectoren gericht.

Maar vanuit de rijke en lange historie van het bedrijf zijn wel bepaalde branches (zie menu links) te herleiden waarin Gröninger zeer succesvol is gebleken als het gaat om variatie in toepassingen en aantal geleverde installaties.

Gröninger Hoofdkantoor - Overschieseweg 111 - 3044 EH - Rotterdam (NL)
Gröninger Hoofdkantoor - Overschieseweg 111 - 3044 EH - Rotterdam (NL)

In veel landen

Met Rotterdam / Schiedam als thuisbasis is Gröninger Cleaning Systems sinds decennia diep geworteld in Groot-Rijnmond. De afgelopen 10 jaar heeft ons werkterrein zich sterk internationaal vertakt. De internationale ambities van Gröninger worden verwoord met het devies “Cleaning your Wörld”. Gröninger creëert grenzeloze oplossingen voor complexe reinigingsvraagstukken en zet daarbij de puntjes op de “O”, met een speelse verwijzing naar de naam Gröninger.

Met talloze referenties

Gröninger - Cleaning your Wörld
Cleaning your Wörld

Op de pagina referenties zijn voorbeelden uit de praktijk beschreven van zeer gevarieerde projecten die Gröninger Cleaning Systems in het verleden heeft uitgevoerd of waar op dit moment aan wordt gewerkt. 

Cleaning your wörld

Er zijn als het gaat om reiniging maar weinig situaties te bedenken waar Gröninger geen raad mee weet.  De experts van Gröninger maken graag een afspraak voor een grondige analyse van de bedrijfssituatie en maken op basis daarvan in korte tijd een passend voorstel.