Werken bij Gröninger

Werken met hart voor techniek in de regio Rijnmond. Bekijk de vacatures van Gröninger Rotterdam Spaanse Polder.

Om ons bedrijf verder te blijven ontwikkelen, zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen versterken. Vooral mensen met een technische achtergrond.

Staat er geen specifieke vacature open, maar wil jij toch onderdeel uitmaken van ons Gröninger-team? Vul onderin het contactformulier in en voeg je CV toe. Wij bewaren altijd je gegevens, dus als er een specifieke vacature open komt dan sta jij er alvast bij. Heb je vragen of wil je meer informatie? Je kunt ons altijd bellen, 0104371022.

Op dit moment hebben wij de volgende vacature:  

Gröninger Cleaning Systems is een innovatieve, wereldwijd opererende leverancier, ontwerper en fabrikant van reinigingssystemen en -apparatuur. Het bedrijf levert complete systemen, van gebruiksklare units tot complexe turn-key oplossingen. 

Gröninger is opgericht in 1947 en heeft behalve een schat aan kennis en ervaring een indrukwekkende referentielijst, waarop namen van talloze nationale en internationale spelers staan uit verschillende branches. 

De bedrijfsactiviteiten omvatten business development, ontwerp, ontwikkeling, engineering, installatie en service van de reinigingstechniek en de benodigde infrastructuur daaromheen. Met maatwerk kan aan de allerhoogste klantspecificaties worden voldaan. De systemen en producten van Gröninger onderscheiden zich door betrouwbaarheid, duurzaamheid en effectiviteit. 

Naast maatwerk installaties levert Gröninger gebruiksklare professionele reinigingsapparatuur van gerenommeerde fabrikanten als Nilfisk, Kärcher, Viper en sinds 2015 ook Dynajet.