Feestelijke Opening Nieuw Pand Gröninger en Onthulling 'Ralph G. Gröninger plein'

Zaterdag 9 april 2016 is het nieuwe pand van Gröninger Cleaning Systems aan de Overschieseweg 111 in Rotterdam officieel geopend. In 2015 heeft het bedrijf het pand in de Rotterdamse Spaanse Polder betrokken. Het 'Cleaning Your Wörld event', met spectaculaire demo's, rondleidingen langs alle vertrekken, uitgebreide showroom en werkplaats werd door ruim 450 gasten met veel enthousiasme bezocht.    

Daarnaast vond tijdens de opening ook de onthulling van het 'Ralph G. Gröninger plein' plaats. Frank Gröninger, mede-oprichter en broer van wijlen Ralph Gröninger, onthulde samen met het huidige directie-team, Joost Kasbergen, Henk Klein en Berthold Schaap, het naambord.

Samen met Frank Gröninger, medeoprichter van Gröninger en broer van Ralph Gröninger, onthulden Joost Kasbergen, Henk Klein en Berthold Schaap, huidige directie, het naambord van het 'Ralph. G. Gröninger plein'.

Het naambord van het 'Ralph G. Gröninger plein' is officieel onthuld door Frank Gröninger en directie. 

V.l.n.r. Joost Kasbergen, Marijke Gröninger, Berthold Schaap, Frank Gröninger en Henk Klein.

Demo Dynajet apparatuur - Spectaculaire en oorverdovende demonstratie van de Dynajet UHP 220 hogedrukreiniger, met een drukbereik tot 2800 bar.

De Dynajet UHP 220 hogedrukreiniger verwijdert verf grondig en snel met maximaal 2800 bar (40.600 PSI) zonder inzet van chemicaliën. 

Ook werden verschillende Nilfisk Floorcare reinigingsmachines gedemonstreerd door collega's en uitgeprobeerd door gasten.