Over Gröninger Cleaning Systems

Gröninger Cleaning Systems BV - Slogan Cleaning your wörld
Gröninger Cleaning Systems BV logo

Gröninger Cleaning Systems is een innovatieve, wereldwijd opererende ontwerper en fabrikant van (hogedruk en lagedruk) reinigingssystemen. Het bedrijf levert complete systemen, van eenvoudige units tot turn-key oplossingen.

De bedrijfsactiviteiten omvatten ontwerp, ontwikkeling, engineering, installatie en service van de complete reinigingstechniek en de benodigde infrastructuur daaromheen. Met maatwerk kan aan de allerhoogste klantspecificaties worden voldaan.

Gröninger is opgericht in 1947 en heeft behalve een schat aan kennis en ervaring een indrukwekkende referentielijst, waarop namen van talloze internationale spelers staan uit verschillende branches / landen. De systemen van Gröninger onderscheiden zich door betrouwbaarheid, duurzaamheid en effectiviteit. Gröninger levert talloze producten voor verschillende toepassingen.

Over Gröninger Reinigingsmachines Parts & Service

Gröninger Cleaning Systems is Nilfisk Blue Line dealer, Kärcher Center, leverancier Viper Vacuum en Dynajet UHP. Meer info via webshop.groninger.nl.
webshop.groninger.nl

Gröninger verzorgt verkoop, onderhoud en voorziening van onderdelen en toebehoren voor diverse topmerken, reinigingsinstallaties en systemen.

Voor de regio Rijnmond is Gröninger de exclusieve dealer (Homepage fabrikant) voor professionele Nilfisk Blue Line producten. Het pakket omvat kwalitatief hoogwaardige hogedrukreinigers, stofzuigers, waterzuigers en apparatuur voor vloerreiniging.Het assortiment stofzuigers wordt aangevuld met het merk Viper.

Ook voor reinigingsmachines en apparatuur van Kärcher kan men al decennia lang bij Gröninger terecht. Sinds 2015 is het assortiment aangevuld met het Duitse merk Dynajet. Voor informatie en het complete assortiment reinigingsmachines, onderdelen en toebehoren verwijzen wij u graag naar onze webshop.

Onderhoud wordt verzorgd voor producten van verschillende fabrikanten zoals Gröninger Cleaning Systems, Dynajet, Kärcher, DIBO, Hako, Tennant en Kränzle.

In het assortiment onderdelen, toebehoren, gebruiksartikelen en reinigingsmiddelen voert Gröninger producten van diverse fabrikanten zoals Nilfisk, Dynajet, Kärcher, Viper, Speck, Moog, Gröninger, P.A. en vele anderen.

Gröninger Cleaning Systems verhuist naar een nieuw bedrijfsgebouw in Rotterdam

Adres Gröninger Cleaning Systems: Overschieseweg 111 3044 EH Rotterdam Spaanse Polder, regio Rotterdam Rijnmond Nederland.
Adres Gröninger Cleaning Systems: Overschieseweg 111 - 3044 EH - Rotterdam - Nederland

Groninger Cleaning Systems verhuist naar Rotterdam. Per 6 juli 2015 betrekt de ontwerper en fabrikant van (hogedruk en lagedruk) reinigingssystemen en leverancier van professionele reinigingsapparatuur (o.a. Nilfisk, Dynajet en Kärcher) een hoogwaardig en modern bedrijfsgebouw op de Overschieseweg 111, 3044 EH te  Rotterdam.

Het nieuwe pand reflecteert  de kernwaarden van het bedrijf: betrouwbaarheid, kwaliteit en servicegerichtheid. De aankondiging van de verhuizing is door de 40 medewerkers van Groninger met enthousiasme ontvangen. 

Het nieuwe pand is voor klanten en leveranciers strategisch gunstig gelegen in de Rotterdamse Spaanse Polder nabij de A20 en de A13. Het  is zeer goed met openbaar vervoer, fiets en (vracht)auto bereikbaar en er is ruime parkeergelegenheid. Het nieuwe pand is dubbel zo groot als het vorige en biedt veel extra showroom- en kantoorruimte. En nog belangrijker, het pand heeft een grotere, professioneel uitgeruste productiehal en een omvangrijk onderdelenmagazijn. Dit alles zal de dienstverlening een extra dimensie zal geven. 

Voor de medewerkers van Groninger wordt alles anders: een nieuwe locatie in een nieuwe stad in een prachtig pand. Een mooie stap naar de toekomst. Voor al onze relaties blijft Gröninger gewoon hetzelfde: een betrouwbare producent van hoogwaardige reinigingssystemen en leveranciers van reinigingsapparatuur voor talloze business partners, van regionaal tot wereldwijd. Gröninger staat immers voor: Cleaning your Wörld.