Werken bij Gröninger

Werken met hart voor techniek in de regio Rijnmond. Bekijk de vacatures van Gröninger Rotterdam Spaanse Polder.

Gröninger Cleaning Systems is een innovatieve, wereldwijd opererende leverancier, ontwerper en fabrikant van reinigingssystemen en -apparatuur. Het bedrijf levert complete systemen, van gebruiksklare units tot complexe turn-key oplossingen. 

Gröninger is opgericht in 1947 en heeft behalve een schat aan kennis en ervaring een indrukwekkende referentielijst, waarop namen van talloze nationale en internationale spelers staan uit verschillende branches. 

De bedrijfsactiviteiten omvatten business development, ontwerp, ontwikkeling, engineering, installatie en service van de reinigingstechniek en de benodigde infrastructuur daaromheen. Met maatwerk kan aan de allerhoogste klantspecificaties worden voldaan. De systemen en producten van Gröninger onderscheiden zich door betrouwbaarheid, duurzaamheid en effectiviteit. 

Naast maatwerk installaties levert Gröninger gebruiksklare professionele reinigingsapparatuur van gerenommeerde fabrikanten als Nilfisk, Kärcher, Viper en sinds 2015 ook Dynajet.

Op dit moment hebben wij één vacature:

Commercieel management assistent (24 -28 uur)

Functieomschrijving:

De commercieel management assistent ondersteunt de afdeling Cleaning Systems (systemen) en Parts & Service (machines) op het terrein van de verkoop. Je hebt commercieel gevoel/talent en stelt in alles het belang en de behoeftes van de klant voorop. In deze afwisselende functie kun je elke dag je commerciële, communicerende, organiserende en coördinerende vaardigheden laten zien. Vanuit je ondersteunende rol houd je iedereen op de afdeling scherp en bewaar je het overzicht. Een technische omgeving vind je leuk.   

Het betreft een brede functie die past bij mensen met ambitie, die houden van veel afwisseling en die graag zelf ontdekken hoe het werk het beste goed en op tijd uitgevoerd kan worden. Je bent dus iemand die zelfstadig kan werken, prioriteiten helpt bepalen, verschillende taken van nature oppakt en de verantwoordelijkheid durft te nemen. In 2018 weet je genoeg om de lead te nemen bij het ontwikkelen van een nieuwe website-omgeving.    

Wat breng je mee?

 • HBO-niveau (bijvoorbeeld bedrijfscommunicatie, commerciële economie, rechten)
 • Enkele jaren werkervaring
 • Ruime ervaring met Powerpoint, Word en Excel
 • Liefst bekend met Magento (webshop) en content management (website) databases
 • Goede coördinerende vaardigheden - helicopterview - zicht op deadlines
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk (Nederlands maar tevens Engels en Duits)
 • Een flexibele en ondersteunende werkhouding

Wat zijn je taken ?

 • Actueel houden van het CRM systeem (incl. contractvoorwaarden)
 • Actueel houden van foldermateriaal
 • Actueel houden van de website
 • Actueel houden van de webshop.groninger.nl
 • Actueel houden en bijsturen van Google advertenties
 • Assisteren bij het uitwerken van offertes
 • Posten van bedrijfsnieuws op social media (vooral LinkedIn, FB en Google+)
 • Coördineren van het aanmaken van de Gröninger nieuwsbrief en digitale mailings
 • Voorbereiden van beurzen en events

De functie is ingeschat op 24-28 uur. Je bent veel vrijheid om zelf je werktijden te bepalen. De functie lijkt ons bij uitstek geschikt voor een ambitieuze herintreder. Native speaking Duits of Engels zou helemaal een pré zijn.

Wat bieden wij?

In deze functie bij een bedrijf met ruim 40 medewerkers en bijna 70 jaar ervaring, kom je elke dag direct in aanraking met diverse kanten van techniek. Gröninger Cleaning Systems is een innovatief en solide bedrijf met korte lijnen, waarin passie voor klant en techniek centraal staat. Naast een plezierige werksfeer bieden we een marktconform salaris en een sterk arbeidsvoorwaardenpakket zoals een vaste 13e maand, reiskostenvergoeding en een pensioenvoorziening die volledig wordt betaald.

Enthousiast?

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op met Berthold Schaap (Directeur) via 010-4371022 of schaap@groninger.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Reacties die niet voldoen aan bovenstaande kenmerken zullen niet in behandeling worden genomen.